Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde vragen

CADR staat voor Clean Air Delivery Rate, wat in het Nederlands vertaald kan worden als “Schone Luchtleveringssnelheid”. Het is een maatstaf die wordt gebruikt om de effectiviteit van luchtreinigers te meten. CADR verwijst specifiek naar de snelheid waarmee een luchtreiniger schadelijke stoffen zoals stof, pollen en rook uit de lucht kan verwijderen.

CADR wordt gemeten in kubieke voet per minuut (CFM) en geeft aan hoeveel schone lucht een luchtreiniger kan leveren binnen een bepaalde tijdsperiode. Een hogere CADR-waarde betekent dat de luchtreiniger sneller en efficiënter werkt bij het verwijderen van verontreinigende stoffen uit de lucht.

Bij het kiezen van een luchtreiniger is het belangrijk om te letten op de CADR-waarde, vooral voor specifieke verontreinigingen waarvoor je de luchtreiniger wilt gebruiken. Verschillende luchtreinigers hebben verschillende CADR-waarden voor stof, pollen en rook. Door de CADR-waarden te vergelijken, kun je een luchtreiniger kiezen die past bij je specifieke behoeften en de grootte van de ruimte waarin je de luchtreiniger wilt gebruiken.

Blijf op de hoogte

Stay COOL en meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Ralight Holland.

Ventilator
Voornaam
Achternaam
E-mail *
Privacybeleid *